Fountain of Youth

Fountain of Youth

Fountain of Youth er Playtech, når de er mest afslappede og nede på jorden. Der er en klassisk maskine, som ikke vinder nogen præmier for sine spillemuligheder ellers store ambitioner, men til gengæld er Fountain of Youth et fornemt spil, som kender sine egne begrænsninger, og bruger dem til sin fordel.

Fountain of Youth

Et behageligt kendskab

Fountain of Youth blev udviklet i 2010. Det er på sin vis tydeligt at se, for der er ingen voldsomme animationer eller vild musik. Spillet er fra dengang, hvor noget mere simpelt var krævet af folks computere og internetforbindelse, og selvom det lyder gammeldags og forældet, er det faktisk dejligt befriende.

Fountain of Youth består af noget så enkelt som tre tromler og tre spillelinjer. Det er da til at finde ud af. For at vinde derpå skal du blot have tre symboler på rad og række. Hvor meget du vinder, kommer an på, hvilke symboler og hvilken række de lander på. Minimumsindsatsen er på 001, mønt pr. række og går op til fem mønter pr. række.

Udbetalingsprocenten er på 97%. Det er absolut i den pæne ende, men hvis det ikke er lokkende nok i sig selv, vil grafik og lyd måske kunne hjælpe.

Med inspiration fra naturens side har Playtech gjort sommerfugle, frøer, blomster, blå fugle og selvfølgelig ungdommens kilde selv til maskinens symboler. En harpe bliver slået an, når du ruller, og det er det. Mere er der heller ikke krævet, for enkeltheden fungerer til maskinens bedste. Den behøver simpelthen ikke nogen større armbevægelser, for det vil bare fjerne fokus fra det, den gør godt: Det afslappende og det umiddelbare og det hurtige spil. Som det er nu, er Fountain of Youth perfekt at sætte sig med, med en kop the ved sin side, og slappe af med.

Et forbillede 

Fountain of Youth er et forbilledligt godt spil. Det forsøger ikke at gøre sig ud for noget, det ikke er, og det forsøger ikke at lokke dig til med sine prangende animationer og larmende musik. Det hviler i sig selv, som få andre spil tør, og det er flot, at Playtech bliver ved med at lade det køre. Spillet viser også, at Playtech mestrer flere forskellige typer af spillemaskiner, og absolut er blandt de største og bedste indenfor slotmaskiner.

Fountain of Youth vil ikke give dig din ungdom tilbage, men grafikken og lyden vil helt sikkert hjælpe dig med at slappe lidt af, og glemme dine bekymringer for en stund, og det er heller ikke helt dumt.

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.